Üdvözöljük megújult honlapunkon!

A személyes ügyfélszolgálat


Az ügyfélszolgálatok legmenőbb módja. Igazán nagyot itt lehet alkotni. Bár költséges (megépíteni is és fenntartani is), sok esetben elengedhetetlen. A személyes ügyfélszolgálat szükséges lehet törvényi előírások miatt, szociális okok miatt, a termék vagy szolgáltatás jellege miatt, közös jellemzője, hogy az ügyfelek a személyes ügyfélszolgálat kialakítása és színvonala alapján ítélik mega céget. Nem véletlen, hogy pl. az Apple ilyen magasan tartja az Apple Store-ok színvonalát, előírva minden egyes beépített anyag minőségét, színét, az üzlet belső kialakítását a legapróbb részletekig. A személyes ügyfélszolgálat a vállalat arca - és ez az arc itt nem virtuális, hanem valódi, kézzel fogható.

Bemutatunk néhány személyes ügyfélszolgálati kialakítást.

Először egy "nagy klasszikust", a General Motors ügyfélszolgálati pultját az '50-es évekből:

Persze ma ez viccesen nézne ki (és roppant kevéssé lenne hatékony), ezért kicsit megváltozott a koncepció.

1. Egészségügyi rendelőintézet, magas reputációval, a politikai vezetés egyfajta "kirakataként". Sok éven keresztül ez fogadta a látogatókat. Persze, mondhatjuk hogy a gyógyító szakmai munka előrébb való mint a külcsín, de azért azon is lehet fejleszteni. 

Hosszas tárgyalások, tervezés és látványtervek elkészítése után kaptuk meg a megbízást a teljes ügyféltér modernizációjára. Amint az a képeken és a terveken látszik, új recepciós pultrendszer került beépítésre, új világítás, megújult háttér, stb. A képen látható a recepció átépítve, modernizálva:

És a recepció belsőépítészeti terve:

Kormányablak ügyféltér. Ezt az enteriőrt sok Pest Megyei Kormányablak kialakításánál felhasználtuk. Minden esetben a bútorzat és az eszközök mellett a teljes erős- és gyengeáramú rendszerek kialakítása is a feladatunk volt.

 
 
 
 

JoomlaABC

© 2014 callcenterek.com All images (C) the original authors.